fbpx
Activitat | Carnaval Musical

Activitat | Carnaval Musical

Aquest any hem preparat una activitat molt especial per celebrar una de les festes que més agraden a grans i petits. Com que no el podrem gaudir al carrer, tal com voldríem, hem dissenyat una activitat molt divertida per poder fer a casa, però tots alhora i en rigorós directe. Serà El Carnaval Musical!

El farem aquest dissabte 13 de febrer a les 11:30h. Per participar-hi, només cal que us connecteu a aquest enllaç: https://zoom.us/j/8388836151?pwd=M0s1dG05b2llUkNjc1FoTVV5TVJPUT09#success

El Carnaval Musical és una activitat virtual pensada per a tota la família, on totes les persones que formem part de la comunitat educativa de l’Escola Contrapunt, ben guarnides i disfressades, celebrarem juntes el carnestoltes.
Elaborarem un instrument casolà i després el farem servir per fer una batucada virtual. A més, farem una cançó ben eixerida amb percussió corporal i gaudirem de la música totes plegades un cop més!

El material que necessitarem per fer l’instrument (Shaker) és aquest:
•    Envàs buit de plàstic , vidre o metàl·lic….
•    Una grapat d’arros, llenties o cigrons…
•    Paper pinotxo, cola en barra i retoladors de colors.

Amb això i les ganes de passar-nos-ho bé, farem que aquest any el Carnaval també sigui una festa alegre, participativa i inoblidable.

A banda d’aquest esdeveniment tant especial, també estem preparant moltes activitats presencials per a la propera setmana. Farem una “setmana d’audicions” ben particular i adaptada als temps de pandèmia. A finals d’aquesta setmana rebreu un nou correu amb tota la informació detallada de cada activitat.