Àlex Plaza

Piano | Violí

Àlex Plaza, als 10 anys inicia els estudis de piano amb Tito Puerta a Castelldefels seguint la seva formació pianística amb Cristina Montañés (docent al conservatori del Liceu durant més de 10 anys).

Als 20 anys comença els estudis de violí amb els professors Yuliya Kryktus i Stanislav Stepank a Barcelona, incloent diverses masterclass a Astúries amb el violinista Josep Colomé durant el 2017. Ha tocat amb orquestres com l’OCC (col·laboracions), JOSPAG, OAM i actualment és concertino de l’Orquestra de Mataró, on ha interpretat diverses obres com a solista (Oblivion, Piazzola; Meditació de Thais; Concert per a violí i oboè en Do menor de J.S. Bach). També és membre de l’orquestra de la URV (Universitat Rovira i Virgili), on estudia el Grau d’Educació.

Forma part del Trio EXA format per Eva Alsina (viola) i Xavier Pijuan (flauta) amb el que ha actuat en diversos esdeveniments de música de cambra.

També ha estat un dels dos compositors de la banda sonora de la pel·lícula “El bosque del pantano” realitzada i dirigida per Zoolen Films.

 

Correu electrònic: alexpg@escolacontrapunt.cat